tel.png

Tel 619 90 53 35 Verges

tel.png

Tel 661 17 98 10 Sant Climent Sescebes 

Verges – Tel 619_90_53_35

Sant Climent Sescebes – Tel 661_17_98_10 

merce.camps.cayuela@gmail.com

 

Situacion.png

Estètica i teràpies Mercè 

Previous
Next

Tractaments manuals i d’aparatología

Massatges personalitzats

FISIOTERÀPIA

La fisioterapeuta del centre d’estètica realitzarà una valoració i una exploració inicial per a un tractament personalitzat i adient a les necessitats de cada persona. Són sessions de 30 minuts o d’1hora amb la possibilitat d’agafar bonus. Es requereixen diverses sessions per obtenir un bon resultat.

HIFEM, el tractament de les celebritats!!

És una tecnologia electromagnètica focalitzada d’alta intensitat, que aconseguiràs contraure la teva musculatura de la zona a treballar o remodelar 30.000 vegades en només 30 minuts.

Més informació

MASSATGE TERAPÈUTIC

Utilització de diverses tècniques manuals: mobilitzacions, estiraments, massatge, etc., per tal de millorar i prevenir la fatiga muscular o les contractures. Indicat per tractar tot tipus de malalties o simplement per prevenir-les i tenir cura del nostre cos. Busca un equilibri global del cos. Adient per a cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, ciàtiques, mals de cap, migranyes…

TERÀPIA MANUAL DEL VENTRE

Utilització de diverses tècniques manuals en el ventre i el diafragma: massatge, alliberació de diafragama, etc., per tal de millorar la funcionalitat dels òrgans abdominals. Indicat per tractar restrenyiment, tensions abdominals, fatiga…

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Especialitat del massatge que actua directament sobre el sistema limfàtic, responsable d’eliminar toxines. El drenatge limfàtic estimula la circulació i afavoreix la sortida de líquids amb toxines, disminueix la inflamació, el dolor i els símptomes de la mala circulació. Indicat per a llocs localitzats amb inflamació, com poden ser les cames i els braços.

LA DEPILACIÓ LASER ÉS LA MILLOR SOLUCIÓ PER ELIMINAR DEFINITIVAMENT EL PÈL

El làser, per eliminar el pèl, actua de la següent manera: el pèl contè melanina, que és el que dona el color. Quan la fase de la llum, amb una determinada llum, longitud d’ona i intensitat, interacciona amb el pèl, l’energia lumínica aplicada és absorbida per la melanina i es transforma en calor. Això és el que es coneix com a fotodermis selectiva i que produeix la destrucció del bulb pilós sense afectar els teixits adjacents. Com que el làser només actua sobre les zones fosques per la melanina, no és eficient per al pèl blanc o molt clar.

La PRESSOTERÀPIA és un mètode terapèutic molt utilitzat en estètica i fisioteràpia per al drenatge i la reducció dels edemes venosos i limfàtics.
Consisteix en la realització d’un massatge automatitzat que es caracteritza per l’aplicació de pressió positiva en sentit ascendent sobre les extremitats del cos de manera continuada, buscant un estímul circulatori que provoca un drenatge limfàtic.

La pressoteràpia està indicada per a pacients amb edemes venosos i limfàtics, cel·lulitis i trastorns deguts a alteracions circulatòries, així com per eliminar toxines i greixos i modelar la silueta. També és altament recomanable durant els embarassos per evitar la sensació de pesadesa i inflor a les cames, així com en el postpart.

Resultats obtinguts:

– Ajuda a eliminar la cel·lulitis i els cúmuls de greix.
– Millora els edemes.
– Ajuda a perdre volum.
– Disminueix la sensació de cames cansades.
– Genera una sensació de benestar general.

Mentre no arriba l’estiu, en plena “operació biquini” busquem solucions efectives per treure els quilos de més, i sobretot per millorar l’aspecte de la pell.

Una de les últimes novetats per modelar la nostra silueta és la cavitació, un mètode que aconsegueix eliminar el tipus de greix que no aconseguim que marxi a base de dietes. Té resultats visibles des de la primera sessió (és una tècnica invasiva amb resultats immediats). Actua sobre els dipòsits de greix localitzat alliberant el greix acumulat. És un rodet intel·ligent que genera microbombolles de buit de manera controlada que produeixen la cavitació i que són ones ultrasòniques modulades en múltiples freqüències. Aquestes microbombolles tenen un efecte de succió en el teixit conjuntiu, que és on es troba el greix, i destrueixen la cèl·lula adiposa des del seu interior. És a dir, les ones generades pel rodet xoquen contra les cèl·lules adiposes i en destrueixen la membrana i alliberen el greix.

La tècnica de la MESOTERÀPIA virtual ofereix tots els beneficis de la mesoteràpia convencional prescindint d’agulles i sense produir dolor. És un tractament que serveix per a la cel·lulitis, és reductor i reafirmant, i prevé l’envelliment o les estries.

La tecnologia de la mesoteràpia virtual està basada en la electrodifusió per ones electromagnètiques, que durant uns segons altera les membranes cel·lulars, de manera que els principis actius penetren directament a les cèl·lules. Així, és possible aplicar els principis actius concentrats a la capa cutània i a la profunditat correcta. El procediment dura aproximadament 35 minuts i es necessita un mínim de 12 sessions, depenent de cada client.

Les substàncies emprades són fucus, cafeïna, carnitina, castany, àcid hialurònic i àloe. Pot dipositar-se a 1 cm el 99% del producte i fins uns 6 cm el 65%. Les àrees aplicades són: cara interior de la cuixa, panxell, abdomen i flancs.

REIKI és una paraula d’origen japonès i consta de dues síl·labes: “rei”, que significa ‘energia universal’ i “ki”, que significa ‘força vital’. Així doncs, etimològicament, reiki és l’’energia universal guiada espiritualment’.

El reiki és un sistema de sensació i reequilibri energètic en base a l’Energia Universal i en contacte amb la nostra essència superior. És un mètode terapèutic molt efectiu per obrir la connexió amb el nostre Jo Superior, eliminar l’estrès i l’angoixa de la vida moderna, recuperar la pau i l’harmonia, millorar la salut, així com desenvolupar la prosperitat i fomentar el creixement i el benestar a tots els nivells: físic, emocional i espiritual

NO SAPS QUÈ REGALAR?

Suscriures a les news

Vol fer un regal diferent, contacti amb nosaltres

Política de privacitat           Avis legal

ET PUC AJUDAR?