tel.png

Tel 619 90 53 35 Verges

tel.png

Tel 661 17 98 10 Sant Climent Sescebes 

Verges – Tel 619_90_53_35

Sant Climent Sescebes – Tel 661_17_98_10 

merce.camps.cayuela@gmail.com

 

Situacion.png

Estètica i teràpies Mercè 

Previous
Next

Acupuntura

Acupuntura

L’acupuntura ha estat practicada a la Xina i altres països asiàtics durant milers d’anys. Avui dia, és una teràpia molt coneguda també al món occidental. Milions de persones recorren a l’acupuntura com a teràpia alternativa per alleujar diferents afeccions i millorar la seva qualitat de vida.

Segons alguns estudis realitzats, l’acupuntura podria ser efectiva per al tractament de:

Dolors lumbars crònics
Osteartritis de genoll
Mals de cap, migranyes
Síndrome de túnel carpià
Fibromiàlgia
Rampes menstruals

Aquests són alguns dels problemes i patologies en què l’acupuntura pot intervenir amb èxit, i encara més si l’acompanyem de tractaments específics i personalitzats per a la persona i la situació.

En realitat, l’acupuntura pot utilitzar-se en quasi totes les patologies, ja que treballem l’energia corporal en la seva totalitat, fins i tot el pacient pot sentir la desaparició d’una molèstia o d’un problema secundari diferent al motiu de la visita.

Tractant els desequilibris, les molèsties i les patologies a través de la regulació de l’energia, la normalització dels paràmetres bioquímics, l’augment de l’agilitat i l’elasticitat i reequilibrant el sistema nerviós, aconseguim abarcar tots els aspectes de la persona i garantim l’èxit del tractament i una millor qualitat de vida per al client

NO SAPS QUÈ REGALAR?

Suscriures a les news

Vol fer un regal diferent, contacti amb nosaltres

Política de privacitat           Avis legal

ET PUC AJUDAR?